Wat is THE SUN?

The Start-up Network (THE SUN) gelooft dat innovatieve ondernemers de motor vormen van de Nederlandse economie en bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Om die reden is in 2010 THE SUN als stichting opgezet om deze ondernemers te ondersteunen bij hun groeivraagstukken. Want als deze ondernemers succesvol worden, kunnen zij hun bijdrage aan de maatschappij leveren.

Sinds 2010 heeft THE SUN 3 programma’s opgezet die stat-ups en scale-ups ondersteunen. Startups konden hulp krijgen via THE SUN Amsterdam en scale-ups via Ready2Scale. Sinds 2017 zijn deze programma gecontinueerd in Ready to Scale, waar nu zowel start-ups als scale-ups terecht kunnen.

Onze werkwijze
THE SUN vertegenwoordigd een netwerk van zakelijk dienstverleners die achter de uitgangspunten van THE SUN staan. Dankzij THE SUN kunnen start-ups en scale-ups gebruiken van die profesionele diensten, met een korting van 40-60%!

THE SUN wordt vertegenwoordigd door een bestuur, bestaande uit:

  • Noud Dirks (voorzitter)
  • Adriaan Daniels (secretaris)
  • Maurice Kokhuis (penningmeester)
  • Sjef van Kemenade


Ons netwerk

THE SUN brengt ondernemers in contact met een uitgebreid netwerk van financiers/informal investors (600+), potentiƫle samenwerkingspartners, gespecialiseerde zakelijke dienstverleners, klanten en ervaren ondernemers voor coaching (1100+). Ook werkt THE SUN actief samen met de universiteiten en hogescholen in Amsterdam en kunnen ondernemers in contact gebracht worden met studenten, bijvoorbeeld voor het laten uitvoeren van een marktonderzoek.