Date:januari 22, 2015

SRXP

SRXP maakt het voor bedrijven gemakkelijker om declaraties te beheren. Door in de cloud te werken, verloopt het proces snel en wordt het administratieve werk gereduceerd. SRXP zorgt ervoor dat bedrijven tot wel 65% sneller declaraties verwerken dan met de tot nu toe gebruikelijke middelen. Daarnaast maakt SRXP direct inzichtelijk hoeveel uitgegeven is en waaraan.

Nu, ruim 4,5 jaar na de start, groeit het bedrijf flink. Het klantenbestand bevat nu onder andere herkenbare namen als Bugaboo, Efteling en PostNL. We spraken met Pieter Verbruggen.

Nieuwe features, nieuwe klanten
Het doel is om het product uit te breiden met nieuwe features en daarmee nieuwe klanten te binden. SRXP kan dan het softwarepakket aanpassen aan de behoeftes van de ZZP’er tot aan de grootzakelijke bedrijven. “Ieder bedrijf kan binnen enkele jaren profiteren van de voordelen die SXP biedt. Maar we moeten nog veel stappen nemen om de technologie te verbeteren. We willen onder meer in de toekomst nog meer gebruikmaken van de mogelijkheden van een smartphone. Op die manier maken wij het declaratieproces efficiënter en beperken wij het proces tot een minimum voor ondernemers en bedrijven

Handvatten voor ondernemen
“Tijdens het opzetten van ons bedrijf hadden we behoefte aan ondersteuning in diverse vormen. The SUN heeft die kunnen leveren, waardoor we hebben kunnen groeien. Zo zijn we ondersteund op onder meer juridisch en financieel gebied. Dat bood ons de juiste handvatten om mee te ondernemen, waardoor het bedrijf stabiel groeit.”