Netwerk:Participant
Date:januari 22, 2015

SOLV Advocaten

menno_weij

Menno Weij

Een advocaat moet meer in huis hebben dan uitstekende juridische kennis. Een advocaat moet zijn kennis in de praktijk kunnen toepassen. Hiervoor moet hij zijn cliënt en diens markt door en door kennen. SOLV specialiseert zich daarom niet alleen op juridisch gebied, maar ook op een specifiek deel van de markt.

SOLV is het eerste advocatenkantoor in Nederland met een exclusieve focus op de technologie, media en communicatiesector (TMC). Inmiddels doen we dit al ruim 10 jaar. En we zijn trots op onze cliënten en dat geldt ook andersom. SOLV heeft een gevarieerde klantenkring, die opereert in uiteenlopende branches binnen de focus van ons kantoor. Onze cliënten hebben met elkaar gemeen dat zij hechten aan onze persoonlijke benadering in combinatie met praktisch advies. Wij werken schouder aan schouder met de cliënt en beschouwen ons kantoor als een verlengstuk van zijn onderneming.

De advocaten bij SOLV hebben ieder hun eigen specialisme. Gezamenlijk staat het team van SOLV garant voor een juridisch multidisciplinaire dienstverlening. Bij SOLV vind je experts op het gebied van onder meer het recht van intellectuele eigendom, ICT, informatievrijheid, privacy, elektronische handel, telecommunicatie-, media- en reclamerecht. Voorbeelden van praktijkgebieden zijn: Automatisering, Cloud, SaaS & ASP, Design & Fashion, Entertainment, Gaming & Gambling, Internet Service Providers, Merken, Handelsnamen & Domeinnamen, Mobiele diensten, Privacy, Aanbesteding, Online Platforms, (Open Source) Software, Outsourcing, Reclame, Social Media, Sponsoring& Labeling, Uitgeverijen, Webwinkels.

Wij helpen Start-ups graag. Dat hebben we destijds ook gedaan met bijvoorbeeld Hyves en Marktplaats. Neem daarom gerust contact op met Menno Weij, één van de partners bij SOLV. Je kunt hem mailen op weij@solv.nl of bellen op 06 109 190 24.