Netwerk:Ondernemer
Date:januari 27, 2015

Peperzaken

Ontwikkelt rapportagesoftware voor app developers.

Het gevestigde IT ontwikkelbedrijf voor mobiele applicaties Peperzaken richt zich op de ontwikkeling van Appquarters. De oplossing Appquarters combineert geavanceerde gebruiksstatistieken, distributie van testversies en gebruikersbeoordelingen in één oplossing. Appquarters meet de resultaten op verschillende platformen (Iphone, Android) en is hierin uniek. Organisaties kunnen veel tijd besparen door de real-time integratie van statistieken in plaats van handmatige verwerking in Excel.

Appquarters is interessant voor ontwikkelaars van mobiele applicaties en bedrijven die een applicatie aanbieden. Peperzaken wil zich naast Nederland o.a. richten op de Amerikaanse markt. De potentie van de Amerikaanse markt is groot vanwege het hoge aantal applicatie ontwikkelaars.

Joshua Peper heeft in 2003 de webspecialist Peperzaken opgericht. In 2008 is de focus van Peperzaken verlegt naar de ontwikkeling van mobiele applicaties. Peperzaken is uitgegroeid tot één van de leidende ontwikkelaars voor Iphone applicaties in Nederland. Joshua is nu CTO bij Peperzaken.

Dirk-Jan Huizing is een ondernemer met een passie voor mobiele toepassingen en e-commerce. Hij heeft ruime ervaring met het managen van adhoc IT projecten en is sinds 2008 CEO van Peperzaken.

Peperzaken