Netwerk:Ondernemer
Date:januari 27, 2015

Overstappen.nl

Overstapservice (energie, verzekeringen) met geavanceerde CRM toepassingen.

Overstappen.nl, dé overstapservice voor energie, telecom en verzekeringen

Overstappen.nl vergelijkt op een transparante wijze energietarieven, internet + TV + vast bellen abonnementen en auto- en zorgverzekeringen en biedt een zorgeloze overstap voor onze klanten. Wij bieden een eerlijke en objectieve vergelijking vanuit het belang van de klant. Door exclusieve acties en kortingen heeft Overstappen.nl vaak een aantrekkelijker aanbod dan direct bij de aanbieders te krijgen is.

Overstappen.nl heeft als missie om de markt overzichtelijk en transparant te maken. Wij onderscheiden ons door eenvoudige vergelijkingen en gericht advies. Wij communiceren open en persoonlijk. Wij willen niet alleen het overstappen verzorgen maar ook klanten trouw aantrekkelijk belonen.

Sinds de zomer van 2011 is Overstappen.nl beschikbaar voor consumenten. Inmiddels hebben al vele bezoekers gebruik gemaakt van de vergelijk- en overstap diensten voor hun energiecontract, internet aansluiting en zorg- en autoverzekering. De prijs- en productvergelijkers van Overstappen.nl zijn ook beschikbaar voor externe partijen (website eigenaren en uitgevers) om extra diensten aan bezoekers te bieden.

Overstappen.nl is opgezet door Michiel Alkemade (35 jaar). Michiel is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van onder meer online platformen en vergelijkingssites bij verschillende organisaties. Vanaf voorjaar 2010 is er gewerkt aan het ontwikkelen van Overstappen.nl.

Linkedin Profiel Michiel: http://nl.linkedin.com/in/michielalkemade

overstappen