Netwerk:Ondernemer
Date:januari 27, 2015

KonnektID

Web en mobiele applicatie om lokaal skills met elkaar te delen.

Konnektid is een web- en mobiele applicatie om op een eenvoudige manier het sociaal kapitaal van je omgeving te ontdekken en te benutten. Help jezelf (en anderen) te ontwikkelen en talentvolle, inspirerende mensen te ontmoeten. Door gebruik te maken van bestaande online profielen, maakt Konnektid het mogelijk om eenvoudig skills en kennis in je directe omgeving te vinden (geolocation). Social Media zoals we die nu kennen, laten ons alleen zien wat we al kennen, en dan vaak niet eens in de buurt. Konnektid helpt je daarentegen juist te verbinden met nieuwe inspirerende contacten, die letterlijk binnen handbereik zijn.

Konnektid biedt uitkomst voor mensen die, zakelijk of privĂ©, in contact willen komen met kennis en ervaring die ze normaalgesproken maar moeilijk kunnen bereiken. Konnektid brengt verbinding in tijden van crisis! Zakelijk kan Konnektid worden ingezet op de (groeiende) markt van en voor zzp’ers, maar ook voor grote organisaties is Konnektid een interessante toepassing. Zo is het mogelijk om kennis, kunde en ervaring van werknemers
te delen in een afgeschermde omgeving, een zogeheten “Tribe”. Tenslotte is de applicatie ook offline een uitkomst. De app is toegepast tijdens evenementen, om bezoekers al op voorhand met elkaar te laten “Konnekten”. Konnektid is daarnaast ingezet in verschillende Amsterdamse wijken, om buurtbewoners dichter bij elkaar te brengen.

De ondernemer achter Konnektid is Michel Visser.

Konnektid