Netwerk:Ondernemer
Date:januari 29, 2015

ClickTight

Kliksysteem voor het eenvoudig vastmaken van veters.

Losse veters vormen een angst voor veel veterschoen-dragers. Niet alleen omdat ze hier lelijk over kunnen struikelen maar ook vanwege het tijdsverlies dat ze lijden als ze de veters opnieuw moeten strikken. Dit is dan ook de reden dat 85% van alle sporters een dubbele knoop draagt in hun veters. Een dubbele knoop is namelijk relatief makkelijk stevig te leggen maar onderzoek wijst uit dat het lospeuteren van deze dubbele knoop tot ergernis leidt.

De ClickTight biedt een oplossing voor het tegengaan van het loskomen van veters en voor het makkelijk losmaken van de veters. Met behulp van het interne klemmechanisme van de ClickTight komen veters niet meer los. Met één klik zijn de schoenen op spanning gezekerd en met nog één klik zijn de veters weer los.

ClickTight heeft in de finale gestaan van de Philips Innovation Award en de New Venture competitie en is momenteel bezig om in November te gaan crowdfunden op Kickstarter. Zij zullen dan ook hun nieuwe website lanceren. Er gebeurt een hoop en we zullen jullie op de hoogte houden.

Clicktight