Ready to Scale

THE SUN ondersteunt samen met ACE kansrijke start-ups en scale-ups in het Ready to Scale programma. In de periode 2017-2021 ondersteunen wij gezamenlijk 200 ondernemers met een groepsprogramma en maatwerkondersteuning door onze partners.

The Start Up Network Amsterdam (The SUN)  en het Amsterdam Center for Entrepreneurship werken als sinds 2010 samen aan een succesvol ecosysteem voor spin-offs, start-ups en scale-ups. Sinds 2017 doen wij dat gezamenlijk in Ready to Scale, waarin wij ondernemers klaar stomen om te groeien.

Wij zorgen dat de Ready to Scale ondernemers in control zijn van een goed gefinancierd bedrijf. Ondernemers kunnen deelnemen aan ons groepsprogramma, waarin ondernemers samen werken aan de groei van hun bedrijf. Maar ook voor maatwerkondersteuning kunnen ondernemers bij ons terecht. Via ons netwerk van zakelijk dienstverleners kunnen ondernemers tegen 46-60% korting gebruik maken van diensten van notarissen, advocaten, marketeers en nog meer!

Ready to Scale wordt gefinancierd door StartupAmsterdam, de metropoolregio Amsterdam, de provincie Noord-Holland en de provincie Flevoland.