Netwerk:Participant
Date:januari 29, 2015

Grant Thornton

De Amsterdamse samenstelafdeling van Grant Thornton Accountants en Adviseurs is gespecialiseerd in administratieve begeleiding van DGA`s met zowel nationale als internationale ambities.

GrantThornton

Rob Albers

Grant Thornton is een dynamische en groeiende organisatie, die niet alleen diensten levert op het gebied van accountancy en belastingen, maar ook een breed pakket aan specialistische diensten aanbiedt. Onze accountants, fiscalisten en adviseurs volgen voortdurend de actuele ontwikkelingen op fiscaal en financieel terrein.

Wij zijn trots op onze sterke positie in het midden- en kleinbedrijf. Maar ook op de corporate markt veroveren wij inmiddels onze eigen plek. Daarom durven wij te zeggen: Grant Thornton is die vertrouwde lokale accountant of adviseur maar dan wel van wereldklasse. En met passie voor resultaat!

Grant Thornton, lid van het netwerk van Grant Thornton International Ltd, is vertegenwoordigd met acht kantoren in de Randstad. Op het kantoor in Amsterdam zijn meerdere disciplines aanwezig waaronder controle, samenstellen, belastingadvies en specialistisch advies. Er worden zowel kleine en grote ondernemers op persoonlijke en betrokken wijze ondersteund bij hun dagelijkse uitdagingen. Omdat we ons niet specifiek op één branche richten, hebben we een grote hoeveelheid aan brede, (inter)nationale ervaring.

“An instinct for growth”
Een goede merkbelofte verklaart niet zozeer wat een organisatie doet, maar concentreert zich op hetgeen de organisatie anders maakt. Wij helpen bedrijven bij het benutten van hun potentie voor groei. Bij het helpen maken van de juiste zakelijke beslissingen onderkennen we het belang om zowel rede als intuïtie te gebruiken. Wij maken het onderscheid met onze concurrenten door cliënten op proactieve wijze betere inzichten en waardevollere adviezen te geven. Dat ervaren cliënten en potentiële cliënten als belangrijk, wat uit wereldwijd onderzoek door Grant Thornton is gebleken.

Grant Thornton focust op dynamische organisaties die willen groeien, die mede als gevolg daarvan veranderingen ondergaan en die een breed scala aan (geïntegreerde) diensten nodig hebben. Dit kunnen zowel mkb(+)-bedrijven zijn alsmede grote (internationale) ondernemingen.

Wat verstaat Grant Thornton onder groei (growth)? Hieronder verstaan we zowel kwantitatieve als kwalitatieve groei. Dat wil zeggen, naast financiële groei ook groei in cliëntrelaties, persoonlijke groei van medewerkers en het aanmoedigen van innovatie.

GrantThornton