Participanten

The SUN is financieel mogelijk gemaakt door gemeente Amsterdam, Provincie Noord Holland, Agentschap NL en partners uit het bedrijfsleven. Naast financiële inbreng brengen de partners kunde en kennis in voor de deelnemers tegen gunstige voorwaarden.
Wij stellen u graag onze partners voor!

Toetreden tot het netwerk
Indien u als partner geïnteresseerd bent in deelname aan The SUN, dan kunt u contact opnemen met Maurice Kokhuis via iam@ready2.org.

Onze participanten

ABN AMRO heeft ruime ervaring bij het adviseren van start-ups op basis van een goed ondernemersplan en gedegen financieel advies zodat snel met de ondernemer geschakeld wordt.
ACE stimuleert het ondernemersklimaat in Nederland met Onderwijs en onderzoek.
De gemeente Amsterdam zet sterk in op ondernemers, zodat zij en de Amsterdamse economie blijven groeien.
De Amsterdamse samenstelafdeling van Grant Thornton Accountants en Adviseurs is gespecialiseerd in administratieve begeleiding van DGA`s met zowel nationale als internationale ambities.
Link Design ontwikkelt sinds 1996 krachtige visuele concepten waarmee zij merken tot leven brengen met tastbare resultaten als gevolg.
Voor de Provincie Noord-Holland is een gunstig klimaat voor startende ondernemers van belang.
De Rabobank, met een groot marktaandeel onder startende ondernemers, snapt wat jonge en gedreven ondernemers willen en nodig hebben.
Schut van de Ven is een ondernemingsrechtelijk georiënteerd notariskantoor dat vaak startende ondernemingen helpt hun juridische structuur vorm te geven.  
SOLV Advocaten is het eerste Nederlandse juridische nichekantoor gespecialiseerd in technologie, media en communicatie.
VanLomanKempHoogstad helpt ondernemers graag verder met het efficiënt structureren van hun onderneming en het geven van fiscaal advies.
VanOoijen helpt startende ondernemers met het opzetten van een goede boekhouding en het regelen van hun financiële en fiscale zaken.
Vodafone Nederland investeert actief in het ecosysteem van communities, start-ups, investeerders en onderwijs om kansrijke innovaties te ondersteunen.