Werkwijze

 

Selectieproces
De eerste selectie is telefonisch. Als uw bedrijf past binnen de criteria van het project, krijgt u een persoonlijk kennismakingsgesprek met de adviseurs van het projectbureau.
Bij voldoende aanknopingspunten voor samenwerking presenteert u uw plannen bij de participantenvergadering van The SUN waarin alle partners van The SUN zitting hebben. De partners van The SUN besluiten of u de gevraagde adviesdagen krijgt en of uw bedrijf excellent genoeg is voor het netwerk.

Financiële constructie
Ondernemers kunnen maximaal tien adviesdagen aanvragen voor de maatwerkadvisering. Wij maken een inschatting voor de maximale inzet naar gelang uw hulpvraag. Dankzij financiële steun van onze Rijkspartners (gemeente Amsterdam, provincie Noord-Holland en Agentschap NL) en private partners bieden wij onze diensten aan met een korting van 60% wat kan oplopen tot € 6.000,00.
Het lidmaatschap van stichting The SUN kost eenmalig € 550,00, waarbij acht uur maatwerkondersteuning en deelname aan workshops & masterclasses is inbegrepen. Voor de extra maatwerkondersteuning (bovenop de 8 uur binnen het lidmaatschap) worden additionele kosten in rekening gebracht waarbij u 60% korting krijgt op het marktconforme tarief.

The SUN iets voor u?
Neem contact op met Maurice Kokhuis via iam@ready2.org.