Landelijk netwerk

Succesvolle ondernemers (1100+), financiers of informal investors (500+), kennisinstellingen en gespecialiseerde zakelijke dienstverleners delen hun kennis en ervaring met jou!

Participanten

The SUN is financieel mogelijk gemaakt door gemeente Amsterdam, Provincie Noord Holland, Agentschap NL en partners uit het bedrijfsleven. Naast financiële inbreng brengen de partners kunde en kennis in voor de deelnemers tegen gunstige voorwaarden.
Wij stellen u graag onze partners voor!

Toetreden tot het netwerk
Indien u als partner geïnteresseerd bent in deelname aan The SUN, dan kunt u contact opnemen met Maurice Kokhuis via iam@ready2.org.

 

ABN AMRO

ABN AMRO heeft ruime ervaring bij het adviseren van start-ups op basis van een goed ondernemersplan en gedegen financieel advies zodat snel met de ondernemer geschakeld wordt.
Bezoek de website

ACE

ACE stimuleert het ondernemersklimaat in Nederland met Onderwijs en onderzoek.
Bezoek de website

Gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam zet sterk in op ondernemers, zodat zij en de Amsterdamse economie blijven groeien.
Bezoek de website

Grant Thornton

De Amsterdamse samenstelafdeling van Grant Thornton Accountants en Adviseurs is gespecialiseerd in administratieve begeleiding van DGA`s met zowel nationale als internationale ambities.
Bezoek de website

Link Design

Link Design ontwikkelt sinds 1996 krachtige visuele concepten waarmee zij merken tot leven brengen met tastbare resultaten als gevolg.
Bezoek de website

Provincie Noord-Holland

Voor de Provincie Noord-Holland is een gunstig klimaat voor startende ondernemers van belang.
Bezoek de website

Rabobank Amsterdam

De Rabobank, met een groot marktaandeel onder startende ondernemers, snapt wat jonge en gedreven ondernemers willen en nodig hebben.
Bezoek de website

Schut van de Ven

Schut van de Ven is een ondernemingsrechtelijk georiënteerd notariskantoor dat vaak startende ondernemingen helpt hun juridische structuur vorm te geven.  
Bezoek de website

SOLV Advocaten

SOLV Advocaten is het eerste Nederlandse juridische nichekantoor gespecialiseerd in technologie, media en communicatie.
Bezoek de website

VanLomanKempHoogstad

VanLomanKempHoogstad helpt ondernemers graag verder met het efficiënt structureren van hun onderneming en het geven van fiscaal advies.
Bezoek de website

VanOoijen

VanOoijen helpt startende ondernemers met het opzetten van een goede boekhouding en het regelen van hun financiële en fiscale zaken.
Bezoek de website

Vodafone

Vodafone Nederland investeert actief in het ecosysteem van communities, start-ups, investeerders en onderwijs om kansrijke innovaties te ondersteunen.
Bezoek de website